En sejltur på havet er bare noget helt specielt

Noget af det mest fantastiske om sommeren, er en sejltur på det danske hav. Det er en helt igennem dejlig oplevelse, at tage ud og sejle. Solen, varmen og vandet, er en fantastiske kombination. Det er stort set ligeså godt som en tur syd på, ned til de varme lande. En Sejltur er bare noget helt specielt. Man kan selv vælge, hvor stærkt det skal gå, eller om båden bare skal ligge stille ude på vandet. Man kan helt selv bestemme. Mange tager også en en madkurve med på turen, for at sejle hen til en af til flotte strande der er i Danmark, for at lægge til og spise frokost.

Sejlads

Sejlads byder på fantastiske oplevelser. Uanset om man er ung eller gammel, erfaren eller uerfaren – der er oplevelser på alle niveauer. Det er fantastisk, at sejle afsted med sin familie, at opleve hyggen og nærværet, at være en del af en oplevelse hvor alle kan hjælpes ad med at håndtere båden – ung som gammel.

Det er så hyggeligt, at ligge for svaj (anker) i en lille vig helt alene, og tage gummibåden ind til land sammen med børnene, og udforske nye steder. At grille på dækket i solnedgangen, og spille spil om aftenen. Og så er det et rent bade-paradis, at sejle afsted en stille, lun sommerdag, og bare bade, snorkle eller fiske fra båden.