Hold ferie i Danmark og skån miljøet

Der er mange fordele ved at holde ferie i Danmark. Ud over, at du skåner klimaet for udledningen af store mængder CO2 på lange flyrejser, er det også en helt enestående mulighed for at opleve vores fantastiske natur, når den viser sig fra sin bedste side.

At sejle i kano på Gudenåen skal opleves mindst en gang i livet. På kanoturen kan hele familien være med, og den 146 km lange å kan sagtens opdeles i kortere eller længere ture alt efter jeres ambitioner. På fire dage kan I sejle de 70 km fra Tørring til de smukke søer i Silkeborg. På turen sejler I bl.a. gennem det fredede område mellem Voervadsbro og Vissing Kloster.

Denne strækning beskrives af mange som den smukkeste del af turen, fordi åen bugter sig i et landskab præget af smalle, dybe dale og høje bakker. Hvis I overnatter på Klostermølle Teltplads, kan I endda tage turen op på Sukkertoppen og nyde den smukke udsigt over området i solnedgangen. Videre på ruten vil I også få kig til Himmelbjerget før turen afsluttes i Silkeborg. Kan I bare ikke få nok af det ukomplicerede kanoliv, kan I fortsætte til Gudenåens ende i Randers.