Inviter naturen indenfor.

Hos www.naturhandel.dk kan man købe rigtig fine naturplakater hvor man kan lære mere om vores natur. Vi er efterhånden alle komme lidt langt væk fra at kende til vores natur her i Danmark. Heldigvis har corona epidemien haft den positive effekt at vi alle nu opholder os mere udenfor og dermed er mere i naturen. Det er endnu en grund til at handle på www.naturhandel.dk. Vi har naturplakater med sommerfugle, fisk, dyr, fugle, sten, træer og svampe blot for at nævne et udvalg af de temaer vi har valgt til naturplakaterne. Vores naturplakater har alle farverige illustrationer, og her er navnene på arterne ofte også skrevet på de forskellige nordiske sprog, engelsk og latin.
Man kan købe naturplakaterne med eller uden ophæng og lister. Man kan tilkøbe en fin magnetramme i træ til sine plakater, og kan så nemt løbende udskifte sine plakater i denne ramme.
natur plakater

Udstyr til naturoplevelser

Det er fantastik at få ny viden om vores natur. Det er vigtigt at kunne fortælle familie og venner om hvilken slags, dyr, planter og træer der findes ude i vores natur. Så bliver man meget klogere på hvilken slags natur vi omgiver os med, og hvor vigtigt det faktisk er at vi her i Danmark har en varieret natur med mange forskellige arter. Med naturplakater fra www.naturhandel.dk kan man hurtigt blive klogere på alt det der lever og ånder i vores natur. Vi har også udstyr til naturoplevelser og her kan købes insektglas, forstørrelsesglas, naturspil , digital downloads, fiske og sommerfuglenet med mere. Man kan også downloade diverse naturbingo og på denne måde blive klogere på vores natur. Gennem www.naturhandel.dk er det også muligt at kunne leje en naturvejleder til din næste tur i naturen.
Vi har givet jer ideer til ture der er opdelt i temaer som lortetur, svampetur og vild mad. Vi glæder os til at se dig på www.naturhandel.dk