New York


For mig er de gule taxier et så udpræget billede på ‘The Big Apple’, også kaldet New York. Selvom der i Danmark også kører gule taxier rundt i de større (og måske også de mindre byer), så er de gule taxivogne bare noget, der for mig virkelig symboliserer New York. Men New York er såmænd også andet end gule taxier. Selvom jeg aldrig har været der, så vil jeg mene, at jeg har et overfladisk eller man kan sige mellemstort kendskab til byen. Jeg kender de mest kendte vejnavne, jeg kender bygningerne som alle nok kender, ligesom jeg har set et væld af film og nogle tv-serier, som alle foregår i ‘The city that never sleeps’. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme til New York. Jeg tror, at byen er virkelig fantastisk i alt sin pomp og pragt. Det skal dog bare ikke være lige nu, at jeg vil til New York, hvor Covid19 raser i hele Verden og hvor særligt New York er hårdt ramt. Så vil jeg hellere vente.