Tandlægebesøg

Der kan være mange gode grunde til, at man er nødt til at tage til tandlægen. Det kan for eksempel være, at man har fået en pludselig opstået tandpine, som man gerne vil have behandlet hurtigst muligt, eller det kan være, at man bare skal have foretaget det enten halvårlige eller helårlige tandeftersyn. Uanset hvad kan det varmt anbefales, at man vælger en tandlæge, som man føler sig tryg ved, og som har tid til at se sine patienter. Det er nemlig de færreste, der ligefrem elsker at være hos tandlægen.

Vælg en lokal tandlæge

Når man skal ud og finde en tandlæge, kan det være en god ide at vælge en klinik, der ligger i nærheden af ens egen bopæl eller arbejdsplads, så man hurtigt kan komme til klinikken fra adressen eller på vej til eller fra arbejde. Bor man i København, kan det være oplagt at besøge Tandlægerne ved søerne. Det er en tandklinik, der ligger i hjertet af København, og det er derfor let at komme til klinikken, nærmest uanset hvor i København man kommer fra.

Hos Tandlægerne ved søerne har de tilmed åbent alle ugens dage, herunder også på helligdage, så man har en mulighed for at komme til tandlægen, hvis man for eksempel får tandpine i en weekend. Derudover har de også åbent om aftenen på hverdage, hvilket er særligt attraktivt for alle, der har et arbejde, hvor det kan være svært at få en tid hos tandlægen uden for den almindelige arbejdstid.

Tandlægeskræk

Rigtig mange danskere lider af tandlægeskræk, og det kan derfor være lidt af en udfordring at komme til tandlægen. Her er det vigtigt, at man i så fald fortæller sin tandlæge, at man lider af tandlægeskræk, så tandlægen har mulighed for at tage højde for dette under behandlingen. Det kan for eksempel være, at man har brug for at få forklaret, hvad der sker undervejs, eller at man omvendt helst ikke vil vide noget.